Haal de foodie in uzelf naar boven

Weber BBQ, Weber Master Touch GBS 57cm, Weber Original Kettle, Spirit II E-310, Genesis II, Genesis II LX, Summit E-670,Q1200

WEBER

Veel meer dan een barbecue!


Weber is de referentie op de markt als het om kwaliteitsbarbecues gaat. Als World Experience Dealer zijn wij dan ook trots u dit topmerk te kunnen aanbieden. Bovendien werden wij voor het 2e jaar op rij verkozen tot "Weber Dealer Of The Year Belgium" (DOTY 2017 & DOTY 2018). 


Prachtig design, doordacht ontwerp en van optimale kwaliteit. Ze hebben een perfecte ergonomie om zo eenvoudig mogelijk en in alle veiligheid een heerlijk menu op tafel te toveren. Hun robuustheid staat garant voor een hele lange levensduur. 


Elke barbecuegebruiker is anders, daarom is het barbecue-assortiment op houtskool, gas en elektrisch alsook de accessoires speciaal ontworpen om aan ieders behoefte te voldoen. 

Forge Adour

Grillen kan op verrassend veel manieren en koken op de plancha bakplaat wordt steeds populairder.


Makkelijk, snel klaar en bereid met weinig of geen vetstoffen. Buiten of binnen, grill en plancha smaken even lekker op een warme, zonnige dag als op een koele avond.


Zo geniet iedereen van de vele mogelijkheden van eten à la plancha – of het nu vlees-, vis-, vegetarische of zoete gerechten zijn.

Plancha Forge Adour

TiGER FiRE

De TiGER FiRE BBQ zorgt voor een unieke outdoor cooking experience. Start het houtvuur en geniet heel snel van de heerlijke gerechten en de zalige houtwarmte. Het is een grill, bakplaat en vuurschaal in 1 met een prachtig design. 
Het grote kookoppervlak zorgt voor verschillende temperatuurzones: dicht bij het vuur is het schroeiend heet, en aan de buitenrand kan jouw gerecht zachtjes sudderen.


Vragen over ons assortiment?